Faq

Kuinka kauan ajokorttini myönnetään?

Ajokortti myönnetään pääsääntöisesti 7 päivän sisällä palvelun pyytämisestä ja maksun vahvistamisesta valitsemalla lomakkeesta korkea toimitusprioriteetti. Voit hakea lupaa 7 arkipäivän kuluessa. Tämä johtaa merkittävään kokonaishinnan nousuun.

Paljonko lisenssin ostaminen maksaa?

Kaikkien koulutuksen ja palvelun välillä toimitettujen lisenssien hinta. Hinta vaihtelee vaadittavan lisenssityypin ja erityisesti kotisi lähimmän paikallisen moottorin mukaan, johon sinun on rekisteröidyttävä. Harvinaisissa tapauksissa tämä voi maksaa enemmän kuin yllä oleva raja.

Milloin minun pitäisi suorittaa maksu?

Palvelusta vaaditaan ennakkomaksu, sillä harjoitukset, näöntarkastukset, koekulut, ajotunnit (ilmeisesti väärillä päivämäärillä) tulee kirjata, emmekä voi kattaa näitä kuluja omalla kustannuksellamme. Älä siksi ota meihin yhteyttä pyytääksesi maksua toimituksen jälkeen.

Kuinka monessa kohdassa ajokorttini myönnetään?

Saat ajokortin, jossa on yhteensä 20 pistettä, jotka voidaan muuttaa, jos et noudata liikennelakia.

Miten lähetät minulle ajokortin?

Lisenssi lähetetään kirjattuna kirjeenä (toimitusaika 1-2 päivää) hakulomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen. Saat myös seurannan, jolla voit tarkistaa lähetyksesi tilan täältä

Onko lisenssin ostaminen laitonta?

Tästä syystä käytämme maksu- ja yhteydenottotapoja säilyttääksemme asiakkaan luottamuksellisuuden ja maksimaalisen luottamuksellisuuden.

Yhteydenottolomake

Syötä maakoodisi, esim. +358 Suomi

Ota meihin yhteyttä täyttämällä lomake tai voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen kautta:

 

Sähköposti: info@osta-ajokotti.com